Maaltijdservice Piétrain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Piétrain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Piétrain? Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,60 per keer. Smullen van Bruine bonensoep of Broccoli kaassaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Piétrain smult u weer van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
Waarom bestellen?Gezond en betaalbaar
Postcode1370
Prijs per maaltijd€5,44
Vaak bestelde maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Piétrain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Piétrain. We hebben het over populaire leveranciers als Traiteur Goossens en Intermarché. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u dus de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Piétrain? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Piétrain. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u eenvoudig praktische of verse producten als snoeptomaatjes of jam. Veelal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Piétrain vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Piétrain? Of prefereert u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Jodoigne. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Piétrain voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook is beschikbaar vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bamisoep, een extra salade en om het compleet te maken Roomijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Piétrain aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensvlees met appel in saus en Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Piétrain. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit