Maaltijdservice Saint-Remy-Geest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Remy-Geest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Remy-Geest? Aan de hand van deze pagina bekijkt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,10. Ouderwets genieten van Chili con carne. Rijst-groenteschotel en Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Saint-Remy-Geest beschikt u over uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
RecensieSmakelijk en gezond eten
Postcode1370
Gemiddelde menuprijs€5,46
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Saint-Remy-Geest

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Saint-Remy-Geest. Bijvoorbeeld belangrijke organisaties als Marley Spoon en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Elke service levert een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Via deze pagina kunt u derhalve de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Remy-Geest? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Remy-Geest. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u moeiteloos de supermarktartikelen als afbak croissants naturel of vers fruit. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-Remy-Geest vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Saint-Remy-Geest? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. U kunt denken aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Jodoigne. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Remy-Geest voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €6,05.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Schaafijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Remy-Geest bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees in jus en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Saint-Remy-Geest. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit