Maaltijdservice Saint-Jean-Geest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Jean-Geest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Jean-Geest? Door middel van onze tool achterhaalt u supersnel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,35. Aan tafel voor Spaghettischotel bolognese en Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Saint-Jean-Geest krijgt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode1370
Gemiddelde prijs€5,45
Maaltijd-topperReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Saint-Jean-Geest

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Jean-Geest. We hebben het over populaire firma’s als Home Cuisine of Lidl. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en restaurants. Iedere organisatie levert een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Jean-Geest? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Jean-Geest. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als cola of krentenbrood. Meestal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Saint-Jean-Geest vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Saint-Jean-Geest? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Jodoigne. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Jean-Geest voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als het bedrijf, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spitskoolschotel en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, extra groenten en iets lichts zoals Poffertjes om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Jean-Geest aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsProcureurlapje met groenten of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Saint-Jean-Geest. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit