Maaltijdservice Lasne-Chapelle-Saint-Lambert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert? Door middel van deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,70 p.p. Ouderwets genieten van Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst of Pasta Venetia? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert beschikt u over gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLasne
ReactieOok vegatarisch en vis
Postcode1380
Gemiddelde kosten€5,49
Maaltijd-topperLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert. Neem bijv. interessante bedrijven als Delimeal of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima organisaties en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kan u de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als frisdrank en vlokken. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Lasne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara is er al voor €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Juliennesoep, iets te drinken en een dessert als Dulce de leche als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lasne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u gelijk nog een bestelling doen. Meestal kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehakt in jus en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lasne-Chapelle-Saint-Lambert. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit