Maaltijdservice Maransart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maransart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Maransart? Door middel van deze website doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,40 per maal. Aanschuiven voor Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Maransart beschikt u over verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLasne
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode1380
Gemiddelde prijs€5,5
Vaak gekozen maaltijdSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Maransart

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Maransart. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Home Cuisine of 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf biedt een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Maransart? Er is een oplossing! Veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maransart. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt u eenvoudig belangrijke boodschappen als halfvolle melk en krentenbrood. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Maransart vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Maransart? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Rundstong Madeirasaus Puree? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Lasne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maransart voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als het bedrijf, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is er al voor €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen bestelt u vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme bestelt u vanaf €6,95.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Crème brûlée achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lasne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maransart bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Heldere boerengroentesoep. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Maransart. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit