Maaltijdservice Ohain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ohain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ohain? Geholpen door deze website doorzoekt u gemakkelijk alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lekkerbekje met sperziebonen en Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Ohain geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLasne
ReactieSociaal betrokken
Postcode1380
Gemiddelde menuprijs€5,51
Geliefde maaltijdVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ohain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Ohain. Bijvoorbeeld landelijke bezorgers als HelloFresh of 0. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Iedere organisatie hanteert een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van deze website kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ohain? Dat is niet erg! Legio traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ohain. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als chocolade en koffiepads. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ohain vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ohain? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Lasne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ohain voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kan je kopen vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen kan je kopen vanaf €6,55.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lasne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ohain bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De menu’s worden vaak geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ohain. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit