Maaltijdservice Plancenoit

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Plancenoit voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Plancenoit? Met behulp van maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,85 per keer. Ouderwets genieten van Runderlapje of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Plancenoit beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteLasne
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode1380
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,52
Meest gekozen maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Plancenoit

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Plancenoit. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Prego en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf zien we prima partijen en verswinkels. Elk bedrijf hanteert een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de services op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Plancenoit? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Plancenoit. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop u probleemloos nuttige boodschappen zoals grillworst en toiletpapier. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Plancenoit vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Plancenoit? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal maaltijdservices die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Lasne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Plancenoit voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree bestelt u vanaf €7,2.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, extra groenten en iets fris zoals Fraises Wilhelmine achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Lasne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Plancenoit bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Plancenoit. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit