Maaltijdservice Impe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Impe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Impe? Middels deze website achterhaalt u probleemloos alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,55 per gerecht. Ouderwets genieten van Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes of Gele rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Impe geniet u van verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLede
RecensieInteressant proefpakket
Postcode9340
Gemiddelde menuprijs€6,59
Vaak bestelde maaltijdGebakken krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Impe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Impe. Denk dan aan landelijke bezorgers als Meal-Story of Delhaize. Ook binnen de gemeente zien we tal van instanties en verswinkels. Elke aanbieder biedt een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Impe? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Impe. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als margarine of wilde tomaten mix. In algemene zin gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Impe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Impe? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie en Gentse Waterzooi? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Lede. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Impe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Heldere vermicellisoep is beschikbaar vanaf €5,55.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Komkommersoep, iets te drinken en om het compleet te maken Tiramisu mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lede voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Gebonden tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Impe bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De menu’s worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Witte Pens Met Rodekool En Puree. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Impe. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit