Maaltijdservice Lede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lede? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Lede beschikt u over gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLede
RecensieEenvoudig opzeggen
Postcode9340
Gemiddelde kosten€6,62
Populaire maaltijdOosterse zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lede

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Lede. Denk dan aan erkende bedrijven als HelloFresh of 0. Echter, ook heel lokaal zien we prima instellingen en verswinkels. Elke organisatie onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lede? Dat is niet erg! Meer en meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lede. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals vleeswaren en chocoladevla. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lede vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lede? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Op deze pagina achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Lede. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lede voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktballetjes in satésaus is er al vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een gezonde salade en een toetje als Vanille mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lede voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Champignonsoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lede bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische lasagna, spinazie en Braadworst in jus. Op die manier kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lede. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente