Maaltijdservice Oordegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oordegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oordegem? Via onze vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,90 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gestoofde lamsschouder of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Oordegem krijgt u complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLede
BeoordelingHandige welkomstkorting
Postcode9340
Maaltijd prijs€6,6
Vaak bestelde maaltijdGepofte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Oordegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Oordegem. We hebben het over erkende firma’s als Smartmat of Lidl. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei instellingen en verswinkels. Elke organisatie biedt zijn eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oordegem? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oordegem. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop men eenvoudig de supermarktartikelen als kaas extra belegen montbeliarde en broodbeleg. Normaliter gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Oordegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oordegem? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit vele soorten maaltijden die passen bij uw uw wensen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Champignonroomsoep of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lede. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oordegem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Krentjebrij na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lede voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oordegem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende aanbieders stunten met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oordegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit