Maaltijdservice Smetlede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Smetlede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Smetlede? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,65 per maaltijd. Genieten van Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen en Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Smetlede smult u weer van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLede
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode9340
Maaltijd prijs€6,61
Maaltijd-topperParijse worteltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Smetlede

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Smetlede. Denk dan aan interessante bedrijven als Dienstenthuis.be en Meal-Story. Maar ook in de buurt bestaan er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kunt u de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Smetlede? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Smetlede. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals pate’s of margarine. Normaal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Smetlede vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Smetlede? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop seniorenmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Aan de hand van deze website treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Lede. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Smetlede voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie is er al vanaf €6,85.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, een gezonde salade en een toetje als Dame blanche na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lede voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Bami, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Smetlede bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Smetlede. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit