Maaltijdservice Wanzele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wanzele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wanzele? Middels www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle bezorgers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,50 per maal. Genieten van Kruudmoes met gortepap en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Wanzele smult u weer van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLede
RecensieMeerdere manieren bestellen
Postcode9340
Prijs per maaltijd€6,62
Geliefde maaltijdVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wanzele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Wanzele. Neem bijv. landelijke partijen als Delimeal of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze vergelijker kunt u dus de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wanzele? Geen probleem! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wanzele. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als hagelslag en honing. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wanzele vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wanzele? Of heeft u liever de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze type aanbieders die passen bij uw uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Aan de hand van deze website treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Lede. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wanzele voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst wordt al bezorgd vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, iets te drinken en een toetje als Patbingsu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lede voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wanzele bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree en Macaroni, groenten-tomatensaus. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wanzele. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit