Maaltijdservice Ham

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ham voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ham? Geholpen door deze website achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per maaltijd. Smullen van Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Ham profiteert u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHam
Waarom bestellen?Overheerlijke en gezond
Postcode3945
Gemiddelde prijs€5,05
Maaltijd-topperBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ham

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Ham. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Marley Spoon of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende organisaties en speciale eetpunten. Elke service levert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ham? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ham. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men eenvoudig de boodschappen zoals hagelslag of salades. Meestal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ham vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Ham? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse opties die in lijn zijn met uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Hutsepot Met Rookworst En Spek of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Ham. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel groenten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ham voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is beschikbaar vanaf €5.
 • Een warme daghap voor senioren als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €5,85.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, extra groenten en om het compleet te maken Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ham voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Ham
 • Postcodegebied: 3945

Beste bereide maaltijden

 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Rode kool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ham bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Schelvis in Dijon-mosterdsaus. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ham. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente