Maaltijdservice Hechtel-Eksel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hechtel-Eksel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hechtel-Eksel? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,60 per maaltijd. Flink uitpakken met Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen of Andijviestamppot, vegetarische balletjes? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Hechtel-Eksel smult u weer van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHechtel-Eksel
ErvaringMet aandacht bereid
Postcode3940
Gemiddelde kosten€5,04
Vaak bestelde maaltijdZalm in dillesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hechtel-Eksel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Hechtel-Eksel. Neem bijv. belangrijke services als Marley Spoon of Delhaize. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van organisaties en zorginstellingen. Elke optie biedt een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Hechtel-Eksel? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Later worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hechtel-Eksel. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Zo koop men zonder moeite de boodschappen zoals koffiecreamer en karnemelk. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hechtel-Eksel vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hechtel-Eksel? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop seniorenmaaltijden die passen bij uw uw situatie en diëten/allergieën. U kunt denken aan Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Hechtel-Eksel. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hechtel-Eksel voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kervelsoep is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel kunt u al bestellen vanaf €7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Aardappelsoep, een stukje fruit en een toetje als Croquembouche om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hechtel-Eksel voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hechtel-Eksel regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVerse worst in jus en Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hechtel-Eksel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente