Maaltijdservice Bocholt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bocholt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bocholt? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,60 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Bocholt hebt u toegang tot gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBocholt
RecensieAltijd verse ingrediënten
Postcode3950
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,06
Maaltijd-topperWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bocholt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Bocholt. Denk dan aan populaire organisaties als Viangro of Spar. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei aanbieders en zorginstellingen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bocholt? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bocholt. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u gelijk praktische of verse producten als vegan gehakt en snijworst. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bocholt vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bocholt? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die kloppen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Rundstong Madeirasaus Puree? Hieronder ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Bocholt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bocholt voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten bestelt u vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Zalm in roomsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Czernina, een gezonde salade en een toetje als Slagroom na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bocholt voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bocholt bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart van zo’n 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bocholt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente