Maaltijdservice Grandmetz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grandmetz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Grandmetz? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hutspot met hachee of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Grandmetz smult u weer van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
RecensieZoutarm of glutenvrij
Postcode7900
Prijs per maaltijd€5,77
Maaltijd-topperOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Grandmetz

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Grandmetz. Neem bijv. grote firma’s als Vlotter of Carrefour. Ook in deze plaats zelf zien we interessante partijen en sociale voorzieningen. Elke optie levert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u daarom de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Grandmetz? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grandmetz. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u direct verse of handige boodschappen als afbak croissants naturel of katenspek. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Grandmetz vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Grandmetz? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat mogelijkheden die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kervelsoep of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Leuze-En-Hainaut. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grandmetz voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, iets te drinken en iets fris zoals Fruit om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Gebakken krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grandmetz aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Vaak doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot of Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Grandmetz. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit