Maaltijdservice Leuze-En-Hainaut

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leuze-En-Hainaut voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Leuze-En-Hainaut? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,80 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pasta kip madras en Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Leuze-En-Hainaut geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
RecensieZoutarme gerechten
Postcode7900
Prijs per gerecht€5,68
Geliefde maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Leuze-En-Hainaut

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Leuze-En-Hainaut. Denk aan grote firma’s als Viangro en Foodbag. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende initiatieven en verswinkels. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Leuze-En-Hainaut? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leuze-En-Hainaut. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men snel de boodschappen zoals magere kwark en vuilniszakken. In de regel gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Leuze-En-Hainaut vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Leuze-En-Hainaut? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die aansluiten bij uw situatie en voedingsadvies. Wat te denken van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op deze pagina ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Leuze-En-Hainaut. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leuze-En-Hainaut voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kan je kopen vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €7,45.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Minestronesoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Hangop als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Maaltijdsalade met kip en avocado

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leuze-En-Hainaut aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt dikwijls tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKip in zoetzure saus of Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Leuze-En-Hainaut. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente