Maaltijdservice Transinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Transinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Transinne? D.m.v. www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Ouderwets genieten van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen en Witlofschotel met ham? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Transinne geniet u van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
BeoordelingAltijd in de buurt
Postcode6890
Maaltijd prijs€5,52
Vaak bestelde maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Transinne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Transinne. We hebben het over veel gekozen services als Delimeal en Vlotter. Maar ook in de buurt bestaan er prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Transinne? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Transinne. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u direct nuttige boodschappen zoals slagroom of snoepjes. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Transinne vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Transinne? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse maaltijdservices die matchen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Libin. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Transinne voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst bestelt u vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, iets te drinken en om het compleet te maken Banaan ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Libin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Stamppot spinazie a la creme

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Transinne bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Transinne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit