Maaltijdservice Ochamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ochamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ochamps? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,20. Aan tafel voor Hutspot met hachee of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Ochamps hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
RecensieAltijd verse ingrediënten
Postcode6890
Gemiddelde menuprijs€5,49
Nummer 1-maaltijdVerse komkommersalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ochamps

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Ochamps. Bijvoorbeeld landelijke services als HelloFresh en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ochamps? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ochamps. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u direct de supermarktartikelen als rauwe ham of desem bol spelt. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ochamps vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ochamps? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze soorten maaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele dieet. Neem nu Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Libin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ochamps voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktballen in uienjus is er al vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, extra groenten en iets lichts zoals Natas do Céu als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Libin voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ochamps aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden leveranciers en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ochamps. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit