Maaltijdservice Libin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Libin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Libin? Dankzij onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,55 per gerecht. Aanschuiven voor Wisselmenu Asperge Brabanconne of Asperge beenhamschotel met kip? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Libin geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
ReactieHeldere instructies
Postcode6890
Gemiddelde prijs€5,13
Geliefde maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Libin

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Libin. Denk aan populaire bedrijven als Dienstenthuis.be en Lidl. Ook binnen de gemeente ontstaan er allerlei organisaties en slagerijen. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Libin? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Libin. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als karnemelk en vers fruit. Meestal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Libin vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Libin? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Onderstaand ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Libin. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Libin voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Appelmoes na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Libin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Stamppot Andijvie met spekjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Libin aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Omelet in champignonsaus. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Libin. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente