Maaltijdservice Anloy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anloy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Anloy? Door middel van deze pagina bekijkt u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Anloy geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
ReactieOverheerlijke en gezond
Postcode6890
Gemiddelde prijs€5,48
Meest gekozen maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Anloy

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Anloy. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Home Cuisine en 0. Ook binnen de gemeente zijn er tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Anloy? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anloy. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals havermoutpap of wilde tomaten mix. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Anloy vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Anloy? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Wat te denken van Rundstong Madeirasaus Puree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Libin. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anloy voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spaghettischotel bolognese kan je kopen vanaf €6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Dopewtensoep, extra groenten en een toetje als Fraises Wilhelmine om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Libin voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Aardappelpartjes rozemarijn

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anloy regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of online. Uw bestelling wordt in de regel geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen en Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Anloy. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit