Maaltijdservice Straimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Straimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Straimont? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,85. Ouderwets genieten van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Straimont geniet u van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHerbeumont
ErvaringMet aandacht bereid
Postcode6887
Maaltijd prijs€5,47
Nummer 1-maaltijdKipragout champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Straimont

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Straimont. Bijvoorbeeld erkende organisaties als Ekomenu of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende instanties en restaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Via deze website kan u de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Straimont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Straimont. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als sandwich spread of kaas. Normaal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Straimont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Straimont? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Herbeumont. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Straimont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Seolleongtang, een extra rauwkostsalade en een dessert als Aardbeien ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Herbeumont voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gehaktballetjes in satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Straimont regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle services.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nog een bestelling doen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Straimont. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit