Maaltijdservice Villance

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villance voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Villance? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,10 per keer. Ouderwets genieten van Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Villance beschikt u over uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
ReactieGezond en heel erg lekker
Postcode6890
Prijs per gerecht€5,53
Vaak bestelde maaltijdNasi Indisch rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Villance

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Villance. Neem bijv. landelijke bezorgers als Home Cuisine of Smartmat. Ook binnen de gemeente bestaan er prima initiatieven en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Villance? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villance. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als zoetjes of gekookte achterham. Doorgaans gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Villance vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Villance? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei menu’s die passen bij uw uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Rundstong Madeirasaus Puree of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Libin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villance voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek bestelt u vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Broccoli rollade schotel wordt al bezorgd vanaf €6,55.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Bonensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Slagroom als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Libin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villance aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Lamsvlees in saus en Kipschnitzel. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Villance. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit