Maaltijdservice Sainte-Marie-Chevigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sainte-Marie-Chevigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sainte-Marie-Chevigny? Via deze pagina vindt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,35. Aanschuiven voor Spaghetti met broccoli en Asperge beenhamschotel met kip? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Sainte-Marie-Chevigny geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteLibramont-Chevigny
RecensieHoef niet meer te koken
Postcode6800
Prijs per maaltijd€4,99
Nummer 1-maaltijdNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sainte-Marie-Chevigny

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sainte-Marie-Chevigny. We hebben het over belangrijke leveranciers als Delimeal en/of Aldi. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima partijen en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft zo een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u dus de organisaties overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sainte-Marie-Chevigny? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sainte-Marie-Chevigny. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere services voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen blaarkop en paté. In de regel kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sainte-Marie-Chevigny vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sainte-Marie-Chevigny? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn flink wat thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Via onze vergelijker vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Libramont-Chevigny. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sainte-Marie-Chevigny voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kan je kopen vanaf €4,4.
 • Een warme dagschotel als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel kan je kopen vanaf €5,5.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Rozenbottelsoep, iets te drinken en een dessert als Vanille/Kersen mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Libramont-Chevigny voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Pastaschotel met spinazie

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sainte-Marie-Chevigny aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Witlofschotel met ham en kaas of Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sainte-Marie-Chevigny. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit