Maaltijdservice Meulebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meulebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meulebeke? Met behulp van deze website doorzoekt u supersnel alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebonden kerrie-champignonsoep of Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Meulebeke profiteert u van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMeulebeke
RecensieVele tevreden klanten
Postcode8760
Gemiddelde menuprijs€6,15
Vaak gekozen maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meulebeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Meulebeke. We hebben het over populaire leveranciers als Colruyt en Delhaize. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei aanbieders en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u daarom de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Meulebeke? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meulebeke. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als vegan gehakt of roomboter. Meestal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Meulebeke vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Meulebeke? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Wat dacht u van Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Meulebeke. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meulebeke voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie is beschikbaar vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Ciorbă, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Brownie om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Meulebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Biogarde

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meulebeke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsLekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Meulebeke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit