Maaltijdservice Ingelmunster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ingelmunster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ingelmunster? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,85 per gerecht. Aanschuiven voor Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Ingelmunster beschikt u over heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIngelmunster
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode8770
Gemiddelde kosten€6,16
Geliefde maaltijdVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ingelmunster

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Ingelmunster. Denk aan interessante bezorgers als Marley Spoon of Viangro. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende organisaties en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze tool kunt u de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ingelmunster? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ingelmunster. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u zonder moeite de boodschappen zoals grillworst of dieetproducten. Doorgaans kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ingelmunster vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Ingelmunster? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze soorten maaltijden die matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ingelmunster. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ingelmunster voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipgyros Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Witlofschotel met ham en kaas is beschikbaar vanaf €5,8.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aardappelsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Cranachan als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ingelmunster voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Uiensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ingelmunster bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Gestoofde spitskool en Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ingelmunster. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit