Maaltijdservice Wandre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wandre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wandre? Via deze pagina treft u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,65 per maal. Aanschuiven voor Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Wandre hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
ErvaringGeen afnameverplichting
Postcode4020
Prijs per gerecht€6,24
Meest gekozen maaltijdOssestaartsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wandre

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Wandre. Neem bijv. landelijke bezorgers als Dienstenthuis.be en/of Meal-Story. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een heel eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wandre? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wandre. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt men probleemloos de supermarktartikelen als chocopasta of hagelslag. Vaak kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wandre vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wandre? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Liège. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wandre voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is er al voor €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten is beschikbaar vanaf €6,65.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een extra salade en om het compleet te maken French coffee als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Hoofdpostcode: 4020

Geliefde bereide maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Kaaskroketjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wandre aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Dieet Gentse Waterzooi. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wandre. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit