Maaltijdservice Grivegnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grivegnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Grivegnée? Met behulp van deze website bekijkt u supersnel alle firma’s in uw regio! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Flink uitpakken met Gentse Waterzooi of Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Grivegnée beschikt u over uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
Waarom bestellen?Eenvoudig opzeggen
Postcode4030
Maaltijd prijs€6,25
Vaak bestelde maaltijdGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Grivegnée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Grivegnée. U kunt denken aan erkende organisaties als 15Gram en/of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van partijen en verswinkels. Elke service levert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze pagina kunt u de bezorgers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Grivegnée? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grivegnée. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u gelijk de boodschappen zoals havermoutpap en wilde tomaten mix. Dikwijls gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Grivegnée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Grivegnée? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Tomatensoep Met Balletjes of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Liège. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grivegnée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Berlinerbol als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Liège
 • Postcodegebied: 4030

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Oosterse zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grivegnée bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Gestoofde spitskool. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Grivegnée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit