Maaltijdservice Neerlinter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerlinter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Neerlinter? Geholpen door onze vergelijker vindt u supersnel alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,90 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes of Penne carbonara? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Neerlinter hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
BeoordelingUnieke recepten
Postcode3350
Gemiddelde kosten€5,16
Meest gekozen maaltijdChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Neerlinter

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Neerlinter. Neem bijv. populaire bedrijven als Ekomenu en 0. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei initiatieven en verswinkels. Elk bedrijf hanteert een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Neerlinter? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerlinter. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo koop men gelijk de supermarktartikelen als beschuit of vanillevla. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Neerlinter vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Neerlinter? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Linter. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerlinter voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kan je kopen vanaf €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Dame blanche als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerlinter regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De gerechten worden niet zelden geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Neerlinter. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit