Maaltijdservice Outgaarden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Outgaarden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Outgaarden? Geholpen door maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,50 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Prei a la creme en Macaroni-gehakt schotel? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Outgaarden krijgt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHoegaarden
BeoordelingGeen doorlopende verplichting
Postcode3321
Gemiddelde prijs€5,12
Meest gekozen maaltijdNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Outgaarden

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Outgaarden. U kunt denken aan erkende bedrijven als Home Cuisine en/of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante aanbieders en verswinkels. Iedere optie biedt een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de firma’s gemakkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Outgaarden? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Outgaarden. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als knäckebröd of vlokken. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Outgaarden vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Outgaarden? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Bloemkoolsoep of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Hoegaarden. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Outgaarden voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree is er al vanaf €5,75.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thaise soep, iets te drinken en een toetje als Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hoegaarden voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Pittige Thaise soep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Outgaarden aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGebonden kerrie-champignonsoep of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Outgaarden. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit