Maaltijdservice Drieslinter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Drieslinter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Drieslinter? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,10. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip tikka massala, basmatirijst en Stukjes rundvlees in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Drieslinter hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
BeoordelingUitgebreid assortiment
Postcode3350
Gemiddelde kosten€5,13
Vaak bestelde maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Drieslinter

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Drieslinter. Bijvoorbeeld grote services als Home Cuisine en/of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en verswinkels. Elke service wordt bestempeld door zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van onze vergelijker kunt u dus de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Drieslinter? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Drieslinter. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals katenspek en toetjes. Normaliter zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Drieslinter vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Drieslinter? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei menu’s die aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Op deze pagina bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Linter. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Drieslinter voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is er al vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes wordt al bezorgd vanaf €5,75.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Tom yum, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Vruchtensalade na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Pasta/tonijnschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Drieslinter aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gepaneerde kipschnitzel of Lamsvlees in saus. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Drieslinter. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit