Maaltijdservice Meldert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meldert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Meldert? Door middel van deze website ontdekt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,60 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen of Sucade Hollandaise? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Meldert profiteert u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHoegaarden
ErvaringIk zit nergens aan vast
Postcode3320
Gemiddelde menuprijs€5,11
Geliefde maaltijdBami babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Meldert

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Meldert. Denk aan erkende bezorgers als Traiteur Goossens en Meal-Story. Maar ook in de buurt zien we verscheidene leveranciers en verswinkels. Elke partij levert zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Meldert? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meldert. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als karnemelk en margarine. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Meldert vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Meldert? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei mogelijkheden die matchen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Hoegaarden. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meldert voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. het bedrijf, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten wordt al bezorgd vanaf €6,9.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een stukje fruit en voor de volledigheid een Kwark als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hoegaarden voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Verse waldorfsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meldert aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundvlees met gegrilde groente en Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Meldert. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit