Maaltijdservice Orsmaal-Gussenhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orsmaal-Gussenhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Orsmaal-Gussenhoven? Door middel van deze website bekijkt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,25. Ouderwets genieten van Hete Bliksem met een speklapje en Varkenshaas boontjes schotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Orsmaal-Gussenhoven geniet u van verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode3350
Prijs per gerecht€5,17
Maaltijd-topperGestoofde peertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Orsmaal-Gussenhoven

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Orsmaal-Gussenhoven. We hebben het over belangrijke aanbieders als Colruyt of Lidl. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende instellingen en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Orsmaal-Gussenhoven? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orsmaal-Gussenhoven. Een redding voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u probleemloos de boodschappen zoals katenspek of achterham. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Orsmaal-Gussenhoven vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Orsmaal-Gussenhoven? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Onderstaand ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Linter. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orsmaal-Gussenhoven voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is er al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, een stukje fruit en een toetje als Croquembouche achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Gestoofde spitskool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orsmaal-Gussenhoven aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Orsmaal-Gussenhoven. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit