Maaltijdservice Overhespen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Overhespen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Overhespen? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,20 per maaltijd. Aanschuiven voor Macaroni, groenten-tomatensaus of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Overhespen smult u weer van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLinter
ReactieOnline betalen of automatisch
Postcode3350
Prijs per gerecht€5,18
Vaak gekozen maaltijdGebakken kibbeling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Overhespen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Overhespen. U kunt denken aan interessante firma’s als Prego en/of HelloFresh. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze tool kan u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Overhespen? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Overhespen. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zo koop u moeiteloos de boodschappen zoals abrikozenjam en halfvolle melk. Meestal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Overhespen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Overhespen? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel menu’s die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke diëten. Wat dacht u van Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Linter. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Overhespen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus kunt u al bestellen vanaf €5,85.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Bavarois om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Linter voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kip Andorra schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Overhespen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Het eten wordt gewoonlijk thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Dieet Gentse Waterzooi of Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Overhespen. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit