Maaltijdservice Lommel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lommel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lommel? Dankzij www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per gerecht. Ouderwets genieten van Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Lommel krijgt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteLommel
ReactieAltijd bereikbaar
Postcode3920
Gemiddelde prijs€5,02
Maaltijd-topperChampignon omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lommel

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Lommel. Denk aan grote leveranciers als Foodbag en/of Okay. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei partijen en verswinkels. Iedere service heeft zo zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lommel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lommel. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop men zonder moeite de boodschappen zoals magere kwark en roomboter. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lommel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Lommel? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Lommel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lommel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten is beschikbaar vanaf €7,2.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, extra groenten en een dessert als Patbingsu om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Lommel voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkenssteak in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lommel regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Varkenslapjes in jus. Zodoende zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lommel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit