Maaltijdservice Pelt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pelt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pelt? Met behulp van onze tool bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,90 p.p. Aan tafel voor Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng of Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Pelt hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeentePelt
RecensieMet dieetmaaltijden
Postcode3900
Gemiddelde menuprijs€5,01
Nummer 1-maaltijdLamsvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Pelt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Pelt. Neem erkende bedrijven als Prego en/of 0. Maar ook in de buurt bestaan er prima aanbieders en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Pelt? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pelt. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals pate’s of ontbijtkoek. In de regel gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Pelt vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Pelt? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze maaltijdservices die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op deze pagina achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Pelt. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pelt voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree bestelt u vanaf €7,2.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, een extra salade en iets lichts zoals Crêpe suzette na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pelt voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Pelt
 • Centrale postcode: 3900

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Spaghetti bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pelt aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Andijvie stamppot met een gehaktbal en Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes. Zodoende zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Pelt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente