Maaltijdservice Lontzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lontzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lontzen? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,50 per gerecht. Aanschuiven voor Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree of Zalmfilet in roomsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Lontzen krijgt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteLontzen
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode4710
Gemiddelde kosten€5,66
Nummer 1-maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lontzen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Lontzen. U kunt denken aan populaire services als Colruyt of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie biedt een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lontzen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lontzen. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als ontbijtkoek en appels. Vaak zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lontzen vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Lontzen? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen en Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Lontzen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lontzen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is er al vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Croquembouche om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lontzen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Heldere vermicellisoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lontzen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Runderbouillon en Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lontzen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente