Maaltijdservice Etikhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Etikhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Etikhove? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Gepaneerde kipschnitzel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Etikhove profiteert u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaarkedal
Waarom bestellen?Lekkere maaltijden + gezond
Postcode9680
Gemiddelde prijs€5,45
Nummer 1-maaltijdAardappelpartjes rozemarijn

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Etikhove

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Etikhove. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Prego en 0. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft zo zijn eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de organisaties eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Etikhove? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Etikhove. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u snel broodnodige boodschappen als ontbijtspek of halfvolle melk. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Etikhove vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Etikhove? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Hutsepot Met Rookworst En Spek of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Maarkedal. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Etikhove voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook wordt al bezorgd vanaf €6,3.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Panna cotta om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Maarkedal voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Stamppot Hutspot met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Etikhove aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes en Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Etikhove. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit