Maaltijdservice Sint-Maria-Oudenhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Maria-Oudenhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Maria-Oudenhove? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,80 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kick Through Spaghetti of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Maria-Oudenhove ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
BeoordelingNiet meer naar de winkel
Postcode9660
Gemiddelde kosten€5,4
Nummer 1-maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Maria-Oudenhove

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Sint-Maria-Oudenhove. Denk dan aan erkende bezorgers als Colruyt of Intermarché. Ook binnen de gemeente bestaan er verscheidene leveranciers en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft zo z’n eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze vergelijker kan u de firma’s op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Maria-Oudenhove? Er is een oplossing! Legio cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Maria-Oudenhove. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men gelijk broodnodige boodschappen als cervelaat of theekoekjes. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Maria-Oudenhove vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Maria-Oudenhove? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Brakel. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Maria-Oudenhove voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Witlofschotel met ham en kaas kan je kopen vanaf €5,55.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, iets te drinken en een toetje als Oranjevla als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Heldere boerengroentesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Maria-Oudenhove aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsChampignon omelet en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Maria-Oudenhove. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit