Maaltijdservice Zegelsem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zegelsem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Zegelsem? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per maaltijd. Aan tafel voor Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Zegelsem profiteert u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
ReactieWat een uitkomst
Postcode9660
Gemiddelde kosten€5,41
Vaak gekozen maaltijdVegetarische roerbakstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zegelsem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Zegelsem. Neem landelijke bedrijven als 15Gram of Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima leveranciers en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van onze tool kan u de services rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Zegelsem? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zegelsem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u probleemloos belangrijke boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of wilde tomaten mix. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zegelsem vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Zegelsem? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opties die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Brakel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zegelsem voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Bolognese is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Pasta carbonara kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Erwtensoep, een gezonde salade en een dessert als Tartufo als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zegelsem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Schnitzel champignonsaus of Schnitzel champignonsaus. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zegelsem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit