Maaltijdservice Sint-Kornelis-Horebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Kornelis-Horebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Kornelis-Horebeke? Met behulp van deze pagina achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per maaltijd. Aan tafel voor Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Sint-Kornelis-Horebeke krijgt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHorebeke
ErvaringBespaart me veel tijd
Postcode9667
Gemiddelde prijs€5,43
Vaak gekozen maaltijdKippenbout à la bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sint-Kornelis-Horebeke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Sint-Kornelis-Horebeke. Neem erkende bedrijven als Home Cuisine of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Kornelis-Horebeke? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Kornelis-Horebeke. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt men direct de boodschappen zoals snoeptomaatjes of hopjesvla. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Kornelis-Horebeke vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Kornelis-Horebeke? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en voedingsadvies. Wat dacht u van Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Horebeke. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Kornelis-Horebeke voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kimchi jjigae, een lekker bijgerecht en een toetje als Advokaat ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Horebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Kornelis-Horebeke bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kipsaté en ei met bami goreng of Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Kornelis-Horebeke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit