Maaltijdservice Sint-Maria-Horebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Maria-Horebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Maria-Horebeke? Middels deze website doorzoekt u supersnel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,35 per persoon. Smullen van Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Nasi Indisch rundvlees? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Maria-Horebeke krijgt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHorebeke
RecensieTijdbesparend en lekker
Postcode9667
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,44
Vaak bestelde maaltijdGehaktballetjes in satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Maria-Horebeke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Maria-Horebeke. Bijvoorbeeld veel gekozen firma’s als Viangro en/of Foodbag. Maar ook lokaal bestaan er tal van instellingen en zorginstellingen. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u daardoor de leveranciers rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Maria-Horebeke? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Maria-Horebeke. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men probleemloos de supermarktartikelen als tomaten en zeewier burger. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sint-Maria-Horebeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Maria-Horebeke? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele dieet. Neem nu Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Horebeke. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Maria-Horebeke voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Courgettesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Sinaasappel mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Horebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Maria-Horebeke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Babi ketjap, bami of Spitskoolschotel met aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Maria-Horebeke. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit