Maaltijdservice Maarke-Kerkem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maarke-Kerkem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Maarke-Kerkem? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,60 per maaltijd. Aan tafel voor Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes en Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Maarke-Kerkem krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaarkedal
ReactieLekker en gezond
Postcode9680
Maaltijd prijs€5,46
Geliefde maaltijdSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Maarke-Kerkem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Maarke-Kerkem. Denk dan aan veel gekozen firma’s als Ekomenu of Carrefour. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft zo een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Maarke-Kerkem? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maarke-Kerkem. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als zuivelproducten en vleeswaren. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Maarke-Kerkem vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Maarke-Kerkem? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Maarkedal. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maarke-Kerkem voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is er al voor €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gestoofde peertjes wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Soto, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Watergruwel om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Maarkedal voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot Witlof met gehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maarke-Kerkem bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Varkensvlees in saus of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Maarke-Kerkem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit