Maaltijdservice Nukerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nukerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Nukerke? Met behulp van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,95. Ouderwets genieten van Lamsvlees in rozemarijnsaus en Prei a la creme? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Nukerke profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaarkedal
RecensieZoutarme gerechten
Postcode9681
Maaltijd prijs€5,47
Maaltijd-topperNasi goreng, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nukerke

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Nukerke. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Delimeal of Delhaize. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke partij hanteert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Nukerke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nukerke. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als peren of oude kaas. Meestal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nukerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Nukerke? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Denk maar aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Verderop vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Maarkedal. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nukerke voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree is er al vanaf €6,5.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Uiensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Crème brûlée achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Maarkedal voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nukerke bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen of Pannenkoeken met appelvulling. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Nukerke. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit