Maaltijdservice Meeswijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meeswijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Meeswijk? Door middel van onze tool treft u moeiteloos alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,45 p.p. Genieten van Champignonsoep met rundvlees en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Meeswijk geniet u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
Waarom bestellen?Zonder abonnementen
Postcode3630
Maaltijd prijs€6,75
Nummer 1-maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Meeswijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Meeswijk. Neem bijv. interessante firma’s als Viangro en/of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene aanbieders en slagerijen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Meeswijk? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meeswijk. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als huishoudelijke artikelen en crackers. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Meeswijk vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Meeswijk? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat leveranciers die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Kipgyros Rijst? Op maaltijdbutler.be ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Maasmechelen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meeswijk voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al voor €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree is er al vanaf €5,9.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, een extra salade en een toetje als Aardbeien mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Varkenshaas boontjes schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meeswijk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor type maaltijdservice matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men snel en simpel nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De gerechten worden gewoonlijk aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes en Kip in roomsaus. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Meeswijk. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit