Maaltijdservice Opgrimbie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opgrimbie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Opgrimbie? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,25 p.p. Genieten van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Opgrimbie hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
BeoordelingVoordelig uitproberen
Postcode3630
Gemiddelde kosten€6,76
Meest gekozen maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Opgrimbie

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Opgrimbie. U kunt denken aan erkende bedrijven als Prego en/of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Elk bedrijf biedt een eigen productaanbod en voorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Opgrimbie? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opgrimbie. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals chocopasta of zoetjes. In algemene zin kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Opgrimbie vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Opgrimbie? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel bezorgmaaltijden die voldoen aan uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Macaroni Ham Kaassaus? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Maasmechelen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opgrimbie voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €5,55.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, extra groenten en om het compleet te maken Dame blanche ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Bloemkool cordonbleu schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opgrimbie regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies er een. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Het eten wordt meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Opgrimbie. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit