Maaltijdservice Bellecourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellecourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bellecourt? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,65. Genieten van Gebonden kerrie-champignonsoep of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Bellecourt smult u weer van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteManage
ErvaringLekker en gezond
Postcode7170
Gemiddelde prijs€6,16
Vaak bestelde maaltijdPittige sperzieboontjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bellecourt

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Bellecourt. Denk aan belangrijke services als Traiteur Goossens of Cora. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene aanbieders en verswinkels. Elke partij biedt z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bellecourt? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellecourt. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u probleemloos de boodschappen zoals afbak kaas mais broodjes en boter. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bellecourt vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bellecourt? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei opties die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Manage. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellecourt voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Hutspot met hachee kan je kopen vanaf €6,35.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Phở, een extra salade en iets fris zoals Pêche melba om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Manage voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellecourt aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Koninginnesoep met kip of Boe­ren­kool­stoof met ei. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bellecourt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit