Maaltijdservice Bois-D'Haine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bois-D'Haine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bois-D’Haine? Geholpen door deze website ontdekt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,15. Aanschuiven voor Gehaktballen in uienjus of Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Bois-D’Haine hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteManage
BeoordelingZoutarme gerechten
Postcode7170
Maaltijd prijs€6,17
Vaak bestelde maaltijdGekarameliseerde witlof

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bois-D’Haine

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Bois-D’Haine. U kunt denken aan populaire bezorgers als Delimeal of Marley Spoon. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende initiatieven en restaurants. Elke optie heeft zo een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bois-D’Haine? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bois-D’Haine. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als vleeswaren en halfvolle melk. Doorgaans kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bois-D’Haine vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bois-D’Haine? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit allerlei soorten maaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Manage. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bois-D’Haine voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al voor €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Procureurlapje met groenten is beschikbaar vanaf €7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Manage voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bois-D’Haine regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie en Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bois-D’Haine. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit