Maaltijdservice Dochamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dochamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Dochamps? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,10 per maal. Flink uitpakken met Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen of Pasta kip madras? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Dochamps krijgt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteManhay
Waarom bestellen?Aantrekkelijke prijzen
Postcode6960
Prijs per maaltijd€5,88
Nummer 1-maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Dochamps

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Dochamps. We hebben het over belangrijke services als Colruyt en/of Aldi. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Elke organisatie levert een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Dochamps? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dochamps. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals huzarensalade of honing. Normaliter kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Dochamps vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Dochamps? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gentse Waterzooi of Lasagne Bolognese? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Manhay. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dochamps voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pompoensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Watergruwel om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Manhay voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dochamps aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat en Pasta kip madras. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dochamps. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit