Maaltijdservice Grandménil

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grandménil voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Grandménil? Middels deze pagina treft u supersnel alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per persoon. Smullen van Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Grandménil krijgt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteManhay
Waarom bestellen?Lage prijs per maaltijd
Postcode6960
Gemiddelde prijs€5,89
Populaire maaltijdTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Grandménil

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Grandménil. U kunt denken aan belangrijke bezorgers als Ekomenu en/of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Grandménil? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grandménil. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt men direct de boodschappen zoals kwark en honing. In algemene zin gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Grandménil vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Grandménil? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele dieet. Denk maar aan Boereworst Met Wortelstamppot en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Via onze vergelijker treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Manhay. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grandménil voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al voor €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Boerengehaktschotel met aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Schaaldierensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Spekkoek om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Manhay voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grandménil aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De menu’s worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Varkenssteak in jus. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Grandménil. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit